Еми с това трябваше да започнете , "пентаграм" значи , утре ще потърся . А черпенето...друг път.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не мога да си сваля дебитомера?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от snaiperisto Покажи съобщениеЕми с това трябваше да започнете , "пентаграм" значи , утре ще потърся . А черпенето...друг път.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Абе аз за виртуално черпене съм готов по всяко време , ама нещо "усмивките" не ги намирам в браузъра...та не мога да се изразя правилно.
А щом се намират тези неща в 1-2 магазина в София , няма да ги търся. А и вероятно се продават цели комплекти , а да си купя инструмент на цената на дебитомера , не става. Ще го режа с брадвата.Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан
Comment
-
Първоначално публикувано от snaiperisto Покажи съобщениеТази кола...е като всяка такава кола...все по нещо има да се дооправи , все пак е Алфа. Сега да не почнеш да ми обясняваш стандартните форумни клишета , че отдавна ми е писнало от тях. Колата е такава , каквато е. Ти ламбдасонда на твоите 5 не си ли сменявал , или пък дебитомер , или носачи ... с прословутата здравина на италианското окачване...или не си имал скъсан волан,...или счупена седалка...или липса на сенник...е това ли е страшното на "каква е тази кола" ? То че е страшно - страшно е , защото това са болки на марката , ама па чак толкова....
И , я ми го покажи правилния инструмент за 1лв за тая работа , при положение че колегите по-горе са имали същите приключения?
Но има и друго аз не купувам най-евтиното на пазара !
Успех с ремонтите
ПоздравиAlfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеГлупости, 20 лв. са върток с 40 накрайника мисля.Е не са Гедоре или там нещо си ама за любителска работа стават.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеНикога не съм сменял дебитомер ! Никога не съм имал протрит волан, пък камоли скъсан ! Никога не съм имал счупена седалка ! Никога не съм купувал кола с липси. Окачване съм сменял но ела в Пловдив да караш да видиш път !
Но има и друго аз не купувам най-евтиното на пазара !
Успех с ремонтите
Поздрави
Малката подробност от голямо значение е , че аз не съм я купил тази кола , тя "дойде от нищото" в една сделка и понеже е лачена , с хубави джанти и ГИ (беше) , жената я хареса и аз и се вързах на акъла да и я направя за нея. А имах малко горчив опит с едно GTV преди години , ама е така за разнообразие се "заиграх". Но ще се справя , до тук резултата е около 1200 на нула , а още не е кола като хората , макар че като я взех , нищо не подсказваше такъв погром.
Та , още малко и остава и отивам да досаждам във форума на мерцедес , че и там е тежък случай.
А по темата , имаме тук наблизо един сериозен магазин , ще питам утре за такъв комплект и ако не е нещо безбожно , ще взема да си купя.Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан
Comment
-
Абе вземи си, има едни такива в малко алуминиева куфарче с върток и мнооого накрайници някои дето не ги знам даже за какво са.Нещо такова http://www.emag.bg/komplekt-nakrajni.../pd/D20CXBBBM/ .На промоция го взех за 18 лева иначе са към 25-40 зависи къде ще го намериш.Абе може си вземеш накъв върток и да си купиш накрайници отделно каквито ти трябват.Виж там какви болтове има по двигателя 3-4 са дет ти трябват.Не им помня номерата.Общо взето 5-6 мм шестограми, еврейски звезди със и без отвор.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от snaiperisto Покажи съобщениеЕ прегледах ти автопарка , щото помислих че са ти нови колите , ама не са , а как не си сменявал такива работи - не знам.
Малката подробност от голямо значение е , че аз не съм я купил тази кола , тя "дойде от нищото" в една сделка и понеже е лачена , с хубави джанти и ГИ (беше) , жената я хареса и аз и се вързах на акъла да и я направя за нея. А имах малко горчив опит с едно GTV преди години , ама е така за разнообразие се "заиграх". Но ще се справя , до тук резултата е около 1200 на нула , а още не е кола като хората , макар че като я взех , нищо не подсказваше такъв погром.
Та , още малко и остава и отивам да досаждам във форума на мерцедес , че и там е тежък случай.
А по темата , имаме тук наблизо един сериозен магазин , ще питам утре за такъв комплект и ако не е нещо безбожно , ще взема да си купя.
Правилсъм повдигача на седалката на 147цата, сменях сенника на Пунтото еденичка, сменях ламбда сонда на Бравата, окачването съм правил на 156цата, правил съм окачване и на Типото... Ама наведнъж... Доста слепешком е била покупката. Дано поне цената да е била ниска и да е с хубав ГИ, с малък разход.Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеТоркса които ти трябва е пентаграма откъде да си го закупиш казвам след закупена бутилка с огнена течност по твой избор
Новите идват с 5 point ... битовете се познават лесно - TS8 TS10 TS15 TS20 TS27 TS30.......
Comment
-
европа 80 продават такова ключе 2.0 левамагазин за инструменти ... ако някой от софия си търси
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеСтарите дебитомери са с 6 point security torx.
Новите идват с 5 point ... битовете се познават лесно - TS8 TS10 TS15 TS20 TS27 TS30....Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Абе какви въртоци, какви 20 лв.? В Бриколаж има на TopMaster торксове с отвор, комплекта е от 10 торкса с различни размери и струва под 10 лв. Хубавото е, че Бриколаж работи и в Неделя.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
Comment